Vrijeme je za promjene

Vrijeme je za promjene 2019-03-31T13:40:19+00:00

Želite li da čujete lijepe vijesti o promjenama?

Hipnoterapija i hipnoza mogu da promijene sve oblasti vašeg života !!!

ZDRAVLJE

“Doći će vrijeme u kojem će se bolest smatrati sramotom jer će čovek shvatiti da nastaje delovanjem naopakih misli” – sve bolesti dolaze od negativnih misli i loših emocionalnih stanja jer se oni talože i ako ih ne očistimo bolest će se raširiti. Promenimo li naše misli promenićemo i život. Od asme i alergije preko upravljanja stresom, gubitka težine i oslobadjanje bola hipnoza i hipnoterapija pogoduju vašem zdravlju na nebrojeno mnogo načina i na najdubljim nivoima vašeg uma, duha i tijela. Iako mnogi ljudi razmišljaju o hipnozi kao o sredstvu za smanjenje tjelesne težine ili prestanak pušenja hipnoterapija može brzo i lako doći do rješenja za veliki broj zdravstvenih problema čak i sa zdravstvenim pitanjima koji se smatraju teškim za liječenje kao što su zavisnost, hroničan bol, nesanica, dijabetes itd… Hipnoterapeuti redovno dobijaju pozitivne rezultate gde su klijenti prilično iznenadjeni!

BOGATSTVO

Na nama je da uživamo u životu!!! Osećaj bogatstva i izobilja su pokazatelji srećne osobe.Hipnozom vam mogu pokazati“ bunar želja” i naučiti vas da iskoristite izvor blagostanja i prosperiteta. Kaže se da je prava mera bogatstva količina radosti koju doživljavate u svakodnevnom životu. Drugim rečima duhovno bogatstvo ne zahteva nužno atmosferu materijalnog siromaštva više nego što materijalno bogatstvo uzrokuje siromašno duhovno stanje. Život je bogat i pun potencijala! Kada se otvorimo za ovu istinu postaje lako razumeti ranije nevidljive mogućnosti. Samopouzdanje ili nedostatak istog odredjuje da li ćete ispuniti svoje ciljeve i želje ili ne. Kroz hipnozu posmatramo bogatstvo kao rezultat vašeg samopouzdanja. U seansi vaše samopuzdanje se povećava tako da prosperitet lako slijedi. Kroz sugestije pod hipnozom blagostanje, obilje i prosperitet kao i uspjeh svake vrste ostvaruju se kao vaša prava priroda. Hipnoterapija uklanja bilo kakve mentalne blokade za postizanje vaših ličnih ciljeva.

EMOCIJE

Naše emocije čine život interesantnim i dinamičnim ali nam takodje stvaraju problem. Hipnoterapija je posebno efikasna u prevazilaženju strahova i fobija, oslobadjanje od depresije i anksioznosti. Radeći sa tugom, gubicima, traumom, besom, osećajem krivice, pogrešnim uvjerenjima i oslobadjanjem istih oslobadjamo se negativnih emocija koje nas drže dalje od uspjeha na svim životnim poljima.