Iskustva

Iskustva 2019-04-04T21:46:27+00:00

“Od kad smo se posljednji put vidjele nisam osjetila nijedan veći ili manji napad panike osjećam se odlično, mnogo hvala za pomoć koju ste mi pružili.”

Biljana PG

 

“Obećala sam da ću vam javiti za ispit, položila sam dva! Još jednom se iskreno zahvaljujem.”

Maja Budva

 

“Stvari se odvijaju jako dobro, počeo sam ponovo da vozim i osjećam da mi je samopouzdanje u svim oblastima na zavidnom nivou.”

R.B. Bar

 

“Nesanica je postala daleka prošlost, moj san je sada čvrst i zdrav. Hvala .”

Sara CG

 

“Poslije samo nekoliko seansi učinili ste da se poboljša moje samopouzdanje , unutrašnja snaga i emocionalna ravnoteža. Definitivno sam druga osoba i uživam kad to ljudi oko mene primijete.”

M.M. Podgorica

 

“Već 4 mjeseca nisam zapalila nijednu cigaretu, moram da kažem da nisam vjerovala ali uspjelo je , sada se osjećam mnogo zdravije i vratila sam se sportu . Veliko hvala”

Ivana Kotor

 

“Tako je lako razgovarati sa vama o svemu, napravila sam ogromne korake ka boljoj budućnosti, osjećam se tako smireno i opušteno pa sada mogu da se nosim sa svakodnevnim obavezama. Anksioznost je nestala! Veliko hvala što ste tu za sve nas!”

I.R. Podgorica

 

“Grickala sam nokte dugi niz godina , poslije samo dva susreta ta navika je nestala a ja se sada ponosim sa dugim lijepo oblikovanim noktima.”

Ljilja Budva

 

“Pušio sam 25 godina i poslije dvije seanse kao da je taj dio mene nestao i bez ikakvih kriza ja sam sada nepušač , neverovatno ali istinito.”

Braco Budva

 

“Mucanje mi je stvaralo veliki problem u radu posle par seansi ja sad više nemam taj problem i dobila sam bolje radno mesto. Posao koji smo obavile je bio veoma koristan.”

Z.R. CG

 

“Znajući koliko je hipnoza djelotvorna potražio sam prvo pomoć oko straha od letenja a kasnije i oko viška kilograma u oba slučaja sam na dobitku, ja sada letim zbog posla dva puta nedeljno bez ikakve neprijatnosti a moja sadašnja težina je već zadovoljavajuća. Hvala još jednom”

Marko

 

“Bila sam izgubljena, bez samopouzdanja, bez motivacije i sa velikim osjećajem nesposobnosti da promenim svoj život, a sada mogu da kažem kako je nevjerovatan osećaj kada konačno vjerujete i dozvolite da vam nešto promijeni život. Sada imam dubok osjećaj mira i sigurnosti , vidim sebe drugačije i počela sam da drugačije razmišljam a promjene i mogućnosti se otvaraju za mene, sada radim posao iz snova , hvala vam za svu pomoć koju ste mi pružili.”

D.M Herceg Novi

 

“Već trinaest mjeseci nisam uzeo ništa od opijata, osjećam se jako dobro i sve rjeđe čujem ono“ bivši narkoman“ i već nekoliko mjeseci radim uspješno u porodičnoj firmi. Zauvjek zahvalan za trud i vjeru koju ste ulozili mene.”

Maki